Logo-ThePopUpClassroom
Logo-ThePopUpClassroomMobile

Onze partners

In de wereld van de Pop-up Classroom spelen onze partners een essentiële rol. Zonder hen zou ons educatieve project niet hetzelfde zijn. Hieronder presenteren we met trots een overzicht van de partners die onze missie ondersteunen en de Pop-up Classroom tot een onvergetelijke leerervaring maken. We zijn trots om met deze gewaardeerde partners samen te kunnen werken.

220825_EDU-K12Library-London_MJ_w003117
APP-black-horizontal

Met de producten van Apple hebben leerlingen alle vrijheid om zich uit te drukken. iPad werkt uiterst intuïtief, dus ze kunnen direct met hun idee aan de slag. Mac levert genoeg power om zelfs de meest ambitieuze projecten te laten slagen.

Logo-Logitech

Soms zijn een paar aanpassingen of aanvullingen aan uw opstelling alles wat u nodig heeft om leren voor alle leerlingen toegankelijk en leuk te maken, ongeacht hun leeftijd, leerstijl of locatie. De juiste oplossingen kunnen grenzen verleggen, zodat leerlingen geconcentreerd kunnen samenwerken voor verrijkende educatieve ervaringen.

High_Resolution_JPG-Zone Learn Sorbet Orange Blue Wink
BOLTLifeHR-0411
Sphero-Logo-blue_screen

Sphero verandert de manier waarop scholieren van verschillende leeftijden leren met een leuke, uitgebreide benadering van STEAM (dat is STEM + Art) en computerwetenschappen. De codeerrobots, ontwerp- en bouwpakketten, het lesmateriaal en boeiende lessen en activiteiten moedigen verkenning, verbeelding en doorzettingsvermogen aan.

Photon_logo

Photon gelooft dat kinderen de sleutel zijn tot een betere toekomst. Ze streven ernaar om moderne technologieën te gebruiken, niet alleen om de volgende generatie van grote uitvinders op te voeden, maar vooral om alle studenten een gelijke start te geven. Het gebruik van de nieuwste technologie in het onderwijs is niet alleen de beste manier om de toekomst aan te pakken, maar ook de enige manier. Photon kan je helpen om je lessen leuker en interactiever te maken, zodat je leerlingen zich beter kunnen concentreren en meer betrokken zijn.

photon_aikit_2
11
Robotical Logo

Robotical is waar leren tot leven komt! In 2016 was Marty de Robot nog maar gewoon een ideeënspinsel. Vandaag is het dankzij het Robotical team een onmisbaar leermiddel binnenin de STEM. Ondertussen kan je Robotical al in meer dan 1000 scholen over heel de wereld terugvinden. Door middel van een leuk hulpmiddel als Marty wil Robotical de volgende generatie ingenieurs en wetenschappers aanmoedigen om na te denken over de positieve manieren waarop robotica en technologie de wereld kunnen helpen verbeteren. 

HMC_TZW_email

HMC Goed biedt een totaaloplossing aan met haar communicatietoestellen, computeraanpassingen, omgevingsbediening en mobiliteitsoplossingen.  De klant kan bij hen over heel Vlaanderen terecht voor hoogtechnologische mobiliteit, de beste oplossingen (op maat) voor communicatieapparatuur en aangepaste bedieningssystemen voor de woonomgeving. Deze oplossingen verbeteren de levenskwaliteit van iedereen die zich minder goed kan voortbewegen of verstaanbaar kan maken.

TD_SC-Tablet-Mini_Mason_825x675