Logo-ThePopUpClassroom
Logo-ThePopUpClassroomMobile
Sphero-Logo-blue_screen

Sphero verandert de manier waarop scholieren van verschillende leeftijden leren met een leuke, uitgebreide benadering van STEAM (dat is STEM + Art) en computerwetenschappen. De codeerrobots, ontwerp- en bouwpakketten, het lesmateriaal en boeiende lessen en activiteiten moedigen verkenning, verbeelding en doorzettingsvermogen aan.

Sphero in the Pop-Up Classroom

BoltTronHR-1341

Sphero Bolt

 Maak je klaar om sensatie toe te voegen aan je klas met Sphero BOLT - de ultieme codeer robot bal! De Sphero BOLT is ontworpen voor docenten die hun leerlingen nieuwsgierig willen maken naar STEM en is een revolutionair hulpmiddel waarmee leerlingen hun creativiteit, coderingsvaardigheden en uitvindingsvermogen kunnen verkennen. 

Sphero RVR+

RVR+ is Sphero's revolutionaire versie van de programmeerbare robot en is geoptimaliseerd voor middelbare scholen. De RVR+ kan direct uit de doos bestuurd worden, zit vol met verschillende sensoren en is gemaakt om aangepast te worden. Leerlingen leren coderen en de basisbeginselen van computerwetenschappen met de gratis Sphero Edu app of gevorderde programmeurs kunnen een level omhoog met de openbare Sphero SDK om te programmeren met Python en hardware van derden aan te sluiten.

RVR -littleBits-topper_HR
CodematHR-3221

Sphero Codeer Mat

Deze tweezijdige mat biedt een eenvoudige, toegankelijke manier om te leren coderen op basis van blokken, de basisbeginselen van wiskunde te begrijpen en samen problemen op te lossen met elke ronde Sphero-robot. De Code Mat wordt geleverd met drie sets van 10 dubbelzijdige coderingskaarten die begeleide, praktische coderingslessen bieden.