Logo-ThePopUpClassroom
Logo-ThePopUpClassroomMobile
PopUpClassroom-1

Stap binnen in de innovatieve wereld van de Pop-up Classroom, waar leren een boeiende transformatie ondergaat. Onze dynamische ruimte biedt een breed scala aan educatieve mogelijkheden, met enkele opvallende elementen zoals de Wave Bleachers, de Orbit Mat en het Island of Learning aan.

 

In de Pop-Up Classroom, komen directies, leerkrachten, leerlingen en ouders samen voor gratis workshops die een inkijk bieden van de digitale mogelijkheden in het onderwijs.

 

Ontdek in een educatieve reis, waar interactie en verbeelding samenkomen om te leren hoe we leren en onderwijzen kunnen optimaliseren met de digitale leermiddelen van vandaag.

Bleachers-1

Wavy Bleachers

De 'Wavy Bleachers' in onze Pop-up Classroom biedt plaats aan 25 personen en is dé perfecte setting om inspirerende presentaties, informatieve briefings en meeslepende demo's te geven.

 

Met een dynamische opstelling zorgen onze Wavy Bleachers voor een levendige en interactieve omgeving, waar je als bezoeker kan genieten van educatieve ervaringen. Of het nu gaat om boeiende lezingen, innovatieve workshops of fascinerende demonstraties, deze ruimte is ontworpen om het leren te verrijken en je onder te dompelen in een wereld van technologie voor het onderwijs. 

Island of Learning

'Island of Learning' nodigt directies, leerkrachten, leerlingen en ouders uit om kennis te maken met de digitale leermiddelen van vandaag.

 

Je krijgt als bezoeker de kans om boeiende workshops bij te wonen die zich richten op diverse digitale oplossingen voor het onderwijs. Bovendien ontdek je de grenzeloze mogelijkheden van de iPad in de klas en verken je een breed scala aan accessoires die kunnen worden gekoppeld aan de iPad. Van drones tot robots, en van keyboards tot muizen, dit eiland biedt een hands-on ervaring met verschillende technologische hulpmiddelen die het leerproces kunnen verrijken.

IslandOfLearning-1
OrbitMat-1

Orbit Mat

Betreed de futuristische wereld van leren met de Orbit Mat in de Pop-up Classroom. Deze innovatieve zone opent de deuren naar een grenzeloze ervaring met Augmented Reality (AR) en Virtual Reality (VR) tijdens de les.

 

Maak kennis met een nieuw tijdperk van leren waarin virtuele reizen naar het heelal en spannende safari-avonturen door de uitgestrekte vlaktes van Afrika mogelijk worden.

 

Met de Orbit Mat brengen we de klaslokalen tot leven door middel van meeslepende technologie, waardoor leerlingen een unieke educatieve ervaring krijgen die hun verbeelding prikkelt en hun leerervaring transformeert.

Multi-level Table

De Multi Level Tables in de Pop-up Classroom bieden je als bezoeker oneindig veel mogelijkheden aan workshops met een breed scala aan vakken. Of het nu gaat om wiskunde, aardrijkskunde of andere vakken, de Multi Level Table biedt een dynamische setting waar je als bezoeker kan deelnemen aan inspirerende workshops die je kennis en inzicht vergroten.

 

Door de flexibele opstelling is de tafel een katalysator voor interactief leren. Ontdek hoe je in de pop-up classroom je leerproces verrijkt door middel van boeiende educatieve presentaties en praktische demonstraties, waardoor elk vak tot leven komt.

MultiTable-1