Logo-ThePopUpClassroom
Logo-ThePopUpClassroomMobile
BookWidget Logo RGB 300

BookWidgets is een content creatie en evaluatie platform voor leerkrachten. Met BookWidgets kunnen leerkrachten interactieve oefeningen en automatisch verbeterde opdrachten maken met meer dan 30 verschillende vraagtypes, onafhankelijk van welk vak je geeft.
Leerkrachten kunnen gemakkelijk BookWidgets-oefeningen integreren met hun vertrouwde leeromgeving zoals Smartschool, Google Classroom, MS Teams, en meer. Deze integratie maakt het ook mogelijk om leerling-resultaten live op te volgen en zo ook snel bij te sturen waar nodig.
Met BookWidgets kun je zowel formatief als summatief evalueren. Daarnaast heeft BookWidgets ook een verbeter-dashboard dat leerkrachten handige analytische inzichten geeft. Leerkrachten kunnen daar ook snel en efficiënt verbeteren en waardevolle, persoonlijke feedback te geven aan de leerlingen.

Bookwidgets in the Pop-Up Classroom

BW Visual assets (partners) (1)

Eenvoudig en snel lesmateriaal opstellen

Met BookWidgets kunnen leerkrachten eenvoudig en snel lesmateriaal maken met behulp van meer dan 40 sjablonen en meer dan 35 soorten vragen, die automatisch verbeterd kunnen worden. Deze sjablonen - of widgets - omvatten diverse opties, multimediale- en interactieve elementen. Door deze verscheidenheid kunnen leerkrachten lesinhoud op maat maken die aansluit bij de verschillende leerstijlen en behoeften van hun leerlingen. Bovendien maakt het automatisch verbeteren van vragen het eenvoudig voor leerkrachten om de voortgang van hun leerlingen bij te houden en gerichte feedback te geven.

Real-time inzichten 

Een van de unieke kenmerken van BookWidgets is de mogelijkheid voor leerkrachten om de voortgang van hun leerlingen live te volgen terwijl ze aan opdrachten werken. Dit stelt leerkrachten in staat om direct in te grijpen als leerlingen hulp nodig hebben of vastlopen. Door real-time inzicht te krijgen in hoe leerlingen presteren, kunnen leerkrachten hun instructies aanpassen en differentiëren om tegemoet te komen aan de individuele behoeften van elke leerling.

BW Visual assets (partners) (3)
BW Visual assets (partners) (2)

Snel en efficiënt opdrachten nakijken

Met het handig verbeterdashboard kunnen leerkrachten snel en efficiënt opdrachten nakijken, feedback geven en terugsturen naar de leerlingen. Dit verbeterdashboard stroomlijnt het beoordelingsproces, waardoor leerkrachten meer tijd kunnen besteden aan het bieden van waardevolle feedback en begeleiding aan hun leerlingen.

Naadloze integratie

BookWidgets integreert naadloos met bestaande leermanagementsystemen (LMS) en leerplatformen, waardoor leerkrachten en leerlingen kunnen blijven werken binnen hun vertrouwde digitale omgeving. Bovendien is BookWidgets toegankelijk op elk apparaat, waardoor leerlingen gemakkelijk toegang hebben tot lesmateriaal en opdrachten, ongeacht het apparaat dat ze gebruiken. Dit zorgt voor een flexibele leerervaring die aansluit bij de moderne behoeften van leerlingen en leerkrachten.

BW Visual assets (partners)