Logo-ThePopUpClassroom
Logo-ThePopUpClassroomMobile
Photon_logo

 

Photon gelooft dat kinderen de sleutel zijn tot een betere toekomst. Ze streven ernaar om moderne technologieën te gebruiken, niet alleen om de volgende generatie van grote uitvinders op te voeden, maar vooral om alle studenten een gelijke start te geven. Het gebruik van de nieuwste technologie in het onderwijs is niet alleen de beste manier om de toekomst aan te pakken, maar ook de enige manier. Photon kan je helpen om je lessen leuker en interactiever te maken, zodat je leerlingen zich beter kunnen concentreren en meer betrokken zijn.

Photon in the Pop-Up Classroom

photon_aikit_2

Ontdek de AI discovery Kit

De term artificiële intelligentie lijkt misschien iets dat rechtstreeks uit een science fiction film komt. Maar in de hedendaagse wereld is het niet alleen een norm, maar een noodzaak. Giganten als Google, Facebook, Microsoft of Amazon gebruiken allemaal AI om concurrerend te blijven. Naarmate de tijd verstrijkt, raken we steeds meer verbonden met het onmetelijke potentieel van deze technologie. Inzicht in AI zal studenten helpen er efficiënter en verantwoord te gebruiken en zal hen voorbereiden op de moderne arbeidsmarkt.

Ontdek de Robotics en coding Kit

De Robotica- en codeerkit is een kant-en-klare set met scenario's en accessoires voor het geven van spannende
en boeiende lessen computerwetenschappen op middelbare scholen te geven. Het opent een nieuwe wereld van geavanceerde en eindeloze mogelijkheden voor leerlingen. Kinderen kunnen hun eigen toestellen maken en programmeren door bv. de robot's ingebouwde temperatuursensor, geluidsdetector, magnetische veldsensor ... te gebruiken. 
- Dit is slechts een kleine selectie van wat ze kunnen doen!

photon_robotics_3
photon_energy_3-1

Ontdek de Ecologie Kit

Milieubewustzijn onderwijzen is belangrijker dan ooit. Photon heeft de Ecologie Kit ontworpen om te helpen bij de vorming van een respectvolle houding tegenover de natuur en promoot milieuvriendelijk gedrag bij leerlingen. De kit bevat 10 lesplannen die als geheel of als individuele activiteiten gebruikt kunnen worden. Het bevorderen van
milieubewustzijn is een gemakkelijke manier om actief mee te werken aan een betere toekomst voor onze kinderen.