Logo-ThePopUpClassroom
Logo-ThePopUpClassroomMobile
Robotical Logo

Robotical is waar leren tot leven komt! In 2016 was Marty de Robot nog maar gewoon een ideeënspinsel. Vandaag is het dankzij het Robotical team een onmisbaar leermiddel binnenin de STEM. Ondertussen kan je Robotical al in meer dan 1000 scholen over heel de wereld terugvinden. Door middel van een leuk hulpmiddel als Marty wil Robotical de volgende generatie ingenieurs en wetenschappers aanmoedigen om na te denken over de positieve manieren waarop robotica en technologie de wereld kunnen helpen verbeteren. 

Robotical in de pop-up classroom

10

Marty de Robot

Maak kennis met Marty de Robot - jouw wandelende, pratende, dansende, wenkbrauw-wiebelende programmeerrobot boordevol persoonlijkheid! Maar Marty is meer dan alleen een leuke metgezel; het is de ultieme STEM-oplossing voor in de klas, van introductie tot coderen zonder scherm tot geavanceerde Python-programmering. Met ongeëvenaarde veelzijdigheid richt Marty zich op een breed scala aan leeftijden, van de kleuterschool tot het secundair onderwijs, en zorgt ervoor dat alle studenten kunnen genieten van de verschillende opleidingsmogelijkheden.

Marty's interdisciplinaire potentieel verrijkt de onderwijservaring door zich naadloos aan te passen aan verschillende vakken. Of het nu gaat om het verkennen van STEM- of wiskundeconcepten, het verbeteren van taalonderwijs dankzij zijn meertalige mogelijkheden, creativiteit bevorderen in verhalen vertellen, of het aanmoedigen van SEL-leren via teamwork en probleemoplossingen, Marty steekt er met kop en schouders bovenuit.

Marty in Classroom Dancing
19

Wat Marty echt onderscheidt, is zijn grote persoonlijkheid, waardoor er direct een connectie ontstaat. Hij kan communiceren in meer dan 40 talen en beschikt over machine learning-mogelijkheden, waardoor het een herkenbare en boeiende aanvulling is op elke klas.

Marty biedt een veelzijdig platform voor docenten om interdisciplinaire lessen te creëren. De uitgebreide educatieve materialen van Robotical, waaronder video-tutorials, lesplannen en werkboeken voor studenten, bieden een uitgebreid pakket aan hulpmiddelen voor een volledige leerervaring.