Logo-ThePopUpClassroom
Logo-ThePopUpClassroomMobile
Logo-RatoEducation

 

Met de sets van RATO Education breng je STEAM  op een leuke en hands-on manier naar de klas.

 

Ga in The Pop-Up Classroom aan de slag met LEGO® Education Spike Prime. Aan de hand van verschillende lesmodules bouwen leerlingen robots met LEGO-onderdelen, motoren, sensoren en gebruiken ze Scratch of Python als programmeertaal.  De projecten dagen jongeren uit en motiveren hen om 21e eeuwse leervaardigheden aan te leren. Met LEGO bouwen jongeren prototypes en modellen die ze aansturen om problemen uit de echte wereld op te onderzoeken.

 

Ontdek je kwaliteiten als maker met een lasersnijder of een Cricut snijmachine. Ontwerp kaartjes, stickers, 3D modellen in papier, hout of karton op je iPad. Snij of graveer en werk zelf een prachtig STEM-project uit.

RATO Education in the Pop-Up Classroom

Spike Prime 3

LEGO® Education Spike Prime

Ontdek deze geweldige STEM-set met uitgebreide lesmodules waarin leerlingen niet alleen leren programmeren maar ook hun probleemoplossende vaardigheden aanscherpen door oplossingen te ontwikkelen, aan te passen en te verbeteren voor problemen uit het dagelijkse leven. Bezoek de pop-up classroom, bouw een robot uitgerust met sensoren en motoren en laat je inspireren met ideeën voor jouw klas.

Cricut messnijder

Laat je creativiteit de vrije loop met Cricut.

Ontwerp als leerkracht unieke kaartjes of duurzame vinylstickers. Laat creatieve leerlingen aan de slag gaan met de gratis Cricut Design Space®-app voor iOS® en zet artistieke ontwerpen op een ultranauwkeurige manier om in een prachtig kunstwerk uit papier, karton, hout of stof.

web cricut
lasersnijder 1

Lasersnijder

Ben je op zoek naar manieren om op een nieuwe en creatieve manier STEAM-lessen te geven op school?  Kom dan in de Pop-up classroom proeven van deze nieuwste technologie uit het makerslab: lasersnijden. Met deze machine snij of graveer je een breed scala aan materialen. Laat leerlingen zelf ontwerpen en maak samen met hen de omschakeling van 2D naar 3D. Breng leren tot leven en laten we samen de volgende generatie vernieuwers en makers inspireren!