Logo-ThePopUpClassroom
Logo-ThePopUpClassroomMobile
Logo-Logitech

 

Welkom bij de nieuwe logica van leren

Soms zijn een paar aanpassingen of aanvullingen aan uw opstelling alles wat u nodig heeft om leren voor alle leerlingen toegankelijk en leuk te maken, ongeacht hun leeftijd, leerstijl of locatie. De juiste oplossingen kunnen grenzen verleggen, zodat leerlingen geconcentreerd kunnen samenwerken voor verrijkende educatieve ervaringen.

 

1. HUN STEM. HUN WERELD

Logitech-oplossingen geven leerlingen de kracht om te leren en hun eigen stem te vormen door een boost te geven aan kennis, retentie en prestaties. Alle leerlingen, of ze nu masterminds zijn, schetsen, notities maken, luisteren of presenteren, kunnen de oplossingen en leermethoden ontdekken die een wereld voor hen openen. 

2. VERBREED HUN HORIZON

Er gaat een hele wereld open wanneer leerlingen de kans krijgen te leren zonder grenzen, zichzelf uit te drukken en hun unieke leerstijl te omarmen. Van een muis tot een extern toetsenbord: zelfs eenvoudige tools kunnen een grote impact hebben op de leerervaring.

Logitech in the Pop-Up Classroom

Logitech Crayon

Maak meer mogelijk in het klaslokaal. Met Crayon kunnen leerlingen op hun eigen manier schrijven, tekenen, creëren en leren.

Crayon Rugged Combo 3 Classroom of Future EDU LIFE 0454
High_Resolution_JPG-EDU Lifestyle Rugged Combo 3e

Logitech Rugged Combo 3 Touch

 

Rugged Combo 3 Touch is een dunne, beschermende toetsenbordcase met een geïntegreerd Multi-Touch™-trackpad voor iPad (7e en 8e generatie): perfect voor leerlingen en studenten op school, thuis of waar ze ook aan hun projecten werken.

Logitech Scribe

Deel moeiteloos whiteboards in videovergaderingen met Logitech Scribe, een whiteboardcamera ondersteund door AI voor Microsoft Teams Rooms, Zoom Rooms, Google
Meet Rooms en andere populaire aanbieders van videovergaderingssoftware.

EDU LIFE Scribe 083
EDU LIFE Scribe Rally Bar K120 Pen C270 121

Logitech Rally Bar Huddle

 

Rally Bar Huddle is ontworpen om hybride onderwijs in een handomdraai op te
zetten. Daarnaast is de klas snel (fysiek of op afstand) in te stellen, eenvoudig te
beheren en moeiteloos te integreren met uw bestaande videoconferentie oplossingen
via CollabOS.

Logitech Zone Learn

Maak kennis met de nieuwe bedrade headsets van Logitech die zijn ontworpen om te leren en gemaakt voor schoolomgevingen. Ontworpen voor alle leerlingen en geoptimaliseerd voor kleinere hoofden. Logitech Zone Learn is getest door ergonomen en leerkrachten, maar bovenal goedgekeurd door ons belangrijkste publiek: kinderen! De headset is ook uitvoerig getest op vegen en vallen om bestand te zijn tegen situaties tijdens een typische schooldag. 

High_Resolution_JPG-Zone Learn Sorbet Orange Blue Wink